Träningskompis efterlyses..

Jag skulle faktiskt behöva en Pepp/träningskompis som också vill/behöver motivation att ta sej ut någon gång i veckan på en 3-8km sväng på skidor i pagla eller Pampas, Frivilliga anmäler sitt intresse ;-) Ålder, Man eller kvinna är egalt bara intresse för träning i låg-medelnivå finns.. , Behöver även någon som kanske vill hänga med på promenader och Löppass 3-10km.. Gärna i Närheten av Stan/Trångfors/hedenområdet för nära pepp..
Jag tränar även på Stepin.
Maila bara intresset till: plae65(at)hotmail.com

söndag 13 september 2009

Helg 12-13 sept.


Helgen har i familjen gått i lite hösten och förvirring/förkylningens tecken,  försökt upptäcka om knorren har växt ut mm ;-)

Annars har jag gjort lite höststädning och hjälpt svärfar och svägerskan att ta av takboxarna från två bilar, hyfsat lätta men så otympliga och man vill inte gärna tappa den på biltaket.. enda offret blev svärfars radioantenn den gick rätt av vid fästet naturligtvis..


Och det har ljusnat på humörfronten, jag har fått bra signaler från vänner och fått ge massage i mer utsträckning än på länge och kommer att få en utmaning i en kille som tränar rätt mycket,  det ger nog bra träning i att komma åt och lösa upp muskelknutor..

Nu börjar en ny vecka och hoppas man får vara frisk och kan springa Garnisonsmilen på fredag..
Ha en trevlig vecka till vi möts. /Peter..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar