Träningskompis efterlyses..

Jag skulle faktiskt behöva en Pepp/träningskompis som också vill/behöver motivation att ta sej ut någon gång i veckan på en 3-8km sväng på skidor i pagla eller Pampas, Frivilliga anmäler sitt intresse ;-) Ålder, Man eller kvinna är egalt bara intresse för träning i låg-medelnivå finns.. , Behöver även någon som kanske vill hänga med på promenader och Löppass 3-10km.. Gärna i Närheten av Stan/Trångfors/hedenområdet för nära pepp..
Jag tränar även på Stepin.
Maila bara intresset till: plae65(at)hotmail.com

söndag 14 juni 2009

Dag 2 och Lördag i Dublin /Dun Laoghaire/Glencullen

I dag var det en Kanonfindag i Dublin Ireland.
Soligt och inte så kallt, nu bar av det tilll Dun Laoghaire efter frukosten som är en hamnstad söder om Dublin 30min med tåg.


Efter en buffe´lunch på Kingston Hotel med utsikt över hamnen och Alla dessa segelbåtar, så fick vi se en räddningsbåt i det frivilliga Iriska Räddningskåren i hamnen.
Och promenera i hamnen och kika på båtarna som låg förtöjda eller var ute på havet.

Vi räknade till mer än 70 st större segelbåter på sjön samtidigt.. och i samband med det även promenera efter en av 2 stenpirar som omger hamnen ca 1,5km!enkel väg..
Därefter egen promenad runt i stan, oerhört många affärer.
Avslutade besöket med lite körsång för allmänheten vid hotellet innan avfärd med bussen till Glencullen och en pub Johnnies Fox`s som ligger högst på Irland..
Fast busschaffören hittade inte riktigt så ist för en halvtimme å tog det 1,5h att ta sej dit ..
Men väl där väntade 3-rättersmiddag
Irisk meny förrätt seafood,huvudrätt. lammkött (;-) och whiskykaka till efterrätt. vet inte hur många procent....

Under tiden vi i Chorismakören åt, sjöng vi bla "Helan går" i stämsång och överraskade nog rätt många av gästerna!
Men sedan var det Irisk "trubadur"underhållning med klassiska Sånger som Wild Rover... och Whiskey in the jar , den hade vi tränat på så vi sjöng med, vi framförde även en annan svensk låt innan nästa underhållning startade.
Det Kallades johnnie Fox´s Hooley Night = Folkdans( riverdans!) Mycket klackar och sparkar i luften..
I slutet sedan drog dom upp 4 st i två omgångar på scen och JAG var en av dem sista!!
Det var bara att försöka följa med i danssparkar och höga bensparkar, och snurrar gick riktigt bra( TACK Bodyjam/Dansträningen =) Jag fick tom ett Diplom för att jag varit uppbjuden på scen! Det var kul och gick rätt bra , lite stolt var jag faktiskt! sedan fortsatte folkmusiken/underhållningen till midnatt, då stängde stället och bussen gick åter till hotellet..
Vi kanske får någon lugn dag också , hittils har det varit hektiskt! det har bara gått två dagar och vi har hunnit med mycket på dessa dagar!

1 kommentar: