Träningskompis efterlyses..

Jag skulle faktiskt behöva en Pepp/träningskompis som också vill/behöver motivation att ta sej ut någon gång i veckan på en 3-8km sväng på skidor i pagla eller Pampas, Frivilliga anmäler sitt intresse ;-) Ålder, Man eller kvinna är egalt bara intresse för träning i låg-medelnivå finns.. , Behöver även någon som kanske vill hänga med på promenader och Löppass 3-10km.. Gärna i Närheten av Stan/Trångfors/hedenområdet för nära pepp..
Jag tränar även på Stepin.
Maila bara intresset till: plae65(at)hotmail.com

måndag 16 november 2009

Måndag efter en hundhelg ;-)

En måndag kommer alltid efter helgen.. Tyvärr har vår fina vita snö blivit en tråkig grå sörja som sakta regnar bort sedan i lördag kväll..


Helgen var placerad i bla Arcushallen i Karlsvik, Luleå  där "Norrbottens vackraste hund" skulle koras..
Det saknades ganska många individer i raserna och vi hade med de enda italienska vinthundarna så ett BIR och BIM till oss i Kennel Exess..
För mej blev det nypremiär som utställningshandler. Det var 8-10 år sedan sist jag visade en hund, dessutom Svägerskan M:s hund jag inte hunnit tränat med innan heller.


Det gick förhållandevis bra att visa och ställa upp, och vi blev BIR och Slog iom det Dottern K med hennes Zoya (BIM)  ;-)
Sedan i Grupptävlingarna hamnade vi på BIG3. BIG blev en Saluki och en whippet BIG2.
När allt var klart och vi var på väg hem och då sprang M:s dotter R runt och ledde Ecco på golvet  runt,runt,runt under tiden Norrbottenskuriren intervjuade  vinthundsgruppens vinnare och tog kort..
När dom upptäckte R som sprang runt och släpade/ledde ecco så började fotografen bränna av bilder på detta söta par..

Och liten intervju med M( mamman till R)   och idag i Kuriren var det en liten bild  med :-)
sedan var det "Galamiddag" på kvällen med hundfinaler, där hundar mötte varandra i par och en gick segrande ur till nästa omgång med 2hundar , till dess det återstod 1 par  och vinnaren blev Norrbottens vackraste hund. i år var det en Siberian Husky från Luleå och Engelsk springer spaniel 2:a.


Sammanfattning av festen Lite för lite folk, lite för segt mellan maträtterna,  men en ganska bra kväll ändå, kan ryckas upp några pinnhål för att bli riktigt bra , skulle behövt en Lovisa som Konferencier:-), Och kanske en trubadur som underhållning under maten istället för en cdskiva som gick runt 5varv.... :-)
Söndagen var ganska lugn förutom fru som jobbar natt fre-mån, så man får hålla sej undan så sömn inte blir så störd..
På kvällen fick jag ge ett "Akut"  ryggmassage " lindring som tyvärr nu bara verkade hålla till måndagsmorgonen..
Måndag och nya vyer.. får se var horisonten hamnar.
Nu verkar jag inte kunna ladda in bilder så dessa kommer senare :-)
Hälsning till er alla och spec krya på till "L"- you know who U R..
Kommentera gärna och är ni hit för första gången kolla mina gamla inlägg med bilder försöker göra en "bildblogg" men lite mycket text ibland..







Avslutar med Lite Vargspår..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar