Träningskompis efterlyses..

Jag skulle faktiskt behöva en Pepp/träningskompis som också vill/behöver motivation att ta sej ut någon gång i veckan på en 3-8km sväng på skidor i pagla eller Pampas, Frivilliga anmäler sitt intresse ;-) Ålder, Man eller kvinna är egalt bara intresse för träning i låg-medelnivå finns.. , Behöver även någon som kanske vill hänga med på promenader och Löppass 3-10km.. Gärna i Närheten av Stan/Trångfors/hedenområdet för nära pepp..
Jag tränar även på Stepin.
Maila bara intresset till: plae65(at)hotmail.com

söndag 27 december 2009

Dagen efter annandagens festligheter.


Igår på western Farm var en av de roligaste kvällarna på länge, så många man träffade som inte träffat på länge och så  mycket dans med vänner bla styrdans. Jag ska nog försöka dra ihop några intresserade par/vänner som tycker om att dansa "moget" för det blir en annan kontakt än bara disco.


Det var lugnt på farmen med en 27årsgräns, inte så fruktansvärt packat i dubbel bemärkelse och kvällen gick mycket fort 23-02 och förfesten hos Hasse var lugn men mycket trevlig med god mat, mat och mat :-).
En kall dag/kväll -20 men vid 2tiden var det "bara" -15, det känns skillnad faktiskt.


Dagen efter har varit lugn med sovmorgon och fika med tvtittande, känner väl att förkylningen finns där i hals och näsa men får se om det utvecklas..
Nu väntar några dagar med ledighet och jag ska ta mej i kragen att åtminstone gå promenader..  Kanske något fiskepass i Lobben och jag hoppas naturligtvis på några mass-pass med under dessa dagar till den 11/1(för det är något speciellt att få ge och hjälpa..).
God fortsättning, Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar