Träningskompis efterlyses..

Jag skulle faktiskt behöva en Pepp/träningskompis som också vill/behöver motivation att ta sej ut någon gång i veckan på en 3-8km sväng på skidor i pagla eller Pampas, Frivilliga anmäler sitt intresse ;-) Ålder, Man eller kvinna är egalt bara intresse för träning i låg-medelnivå finns.. , Behöver även någon som kanske vill hänga med på promenader och Löppass 3-10km.. Gärna i Närheten av Stan/Trångfors/hedenområdet för nära pepp..
Jag tränar även på Stepin.
Maila bara intresset till: plae65(at)hotmail.com

måndag 21 december 2009

Snökaos! 5cm -10grader ;-) Eller en dag i Norrland..




Snökaos i Norr! :-)



Eller idag har det snöat!?


Morgonpromenaden blev snöig men det var en lätt snö det som fallit, däremot vet man aldrig när man har tänkt skotta bort det från vägarna ..
 Det är något vi märkt här uppe att man får vänta på plogbilen och har man skottat upp uppfarten då är det igenskottat med en hård vall när man kommer hem  om man har tur;-)
Men det är skönt med snö nu till jul och till skidåkningen( som jag  ska komma igång med).


Efterlysning!? Skulle faktiskt behövt en Pepp/träningskompis som också behöver/vill ta sej ut någon gång i veckan på en 5-8km sväng i pagla eller Pampas, Frivilliga anmäler sitt intresse ;-) Man eller kvinna är egalt bara intresse för träning finns..  , Behöver även någon som vill hänga med på promenader och Löppass 3-10km.. Gärna i Närheten av Stan/Trångfors/hedenområdet för nära pepp..
Helgen började med julfest med avslutning på diners så man fick lite dansträningsfys... hemma vid 0400 :-)

I övrigt fick jag ge ett Massagepass på lördagen med lite mer knådning av muskler än jag varit van vid och då kändes det att innebandy tar på kroppen :-)
Helgen bjöd på en glöggafton där vi provade ett antal alkoholfria glögg från bla Dufvenkrook( blåbär&Lingon, Hjortron), Blossa apelsin och Alterhedens Norrskensglögg. och till sist en som hette någonting med kanel... Sen hade dom ett alkoholalternativ också ..
Avslutade lördagen med Singstar som är en given del i kvällsunderhållningen... Sjöng bla Under ytan och Vindarna viskar mitt namn.. roligt men lite påfrestande för rösten..
Söndag  gick  i datasupport och skulle blivit träning men detta BodyJampass verkar  vara svårt att komma mej till eller så blir de sjuka..  :-(
Snart jul och lugnet lägger sej !? fru som jobbar natt , ska försöka komma ut och promenera/fysa dagtid i mellandagarna.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar