Träningskompis efterlyses..

Jag skulle faktiskt behöva en Pepp/träningskompis som också vill/behöver motivation att ta sej ut någon gång i veckan på en 3-8km sväng på skidor i pagla eller Pampas, Frivilliga anmäler sitt intresse ;-) Ålder, Man eller kvinna är egalt bara intresse för träning i låg-medelnivå finns.. , Behöver även någon som kanske vill hänga med på promenader och Löppass 3-10km.. Gärna i Närheten av Stan/Trångfors/hedenområdet för nära pepp..
Jag tränar även på Stepin.
Maila bara intresset till: plae65(at)hotmail.com

söndag 11 oktober 2009

Helgen 10-11 en Kör-ig helg :-)



Lördag gick i Körsångens tecken,

en heldags träning i Björksalen inför vår dirigent Finn som ska leda en operettkonsert med kör den 7 och 8:e november i Boden och Luleå...
Det var en jobbig dag för mej  bla pga min totala avsaknad av tyskakunskap(förutom RAMMSTEIN) och för lite träningstillfällen och genomläsning innan ska vi sjunga på tyska och rätt ton och takt dessutom ;-) !?..
Det gick väl hyfsat ialla fall. men det var lite för vekt tryck i sången av oss tenorer när man inte hinner med att artikulera tyschkan ,-)......

Söndagen var mer i städ/röjning- och förberedelser för att flytta omkring våra möbler i högervarv..
Sedan blev vi däremot på eftermiddagen bjudna på middag som överraskade mej, men som gjorde mej glad för en trevande nystart av kontakt..
Och då fick tjejerna också ordna med nagelfix och tryck och ögonfransfärgning. Sedan hann vi med en badmintonträning med dottern E.
Nu är det snart måndag och ny arbetsvecka..
Kommentera "vilt" eller skriv något så jag får se att någon läser detta..
Krya på  till L om du hinner/hittar hit :-)
Hoppas er helg har varit givande och ha det bra /Peter
Bilder kommer nog imorgon..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar