Träningskompis efterlyses..

Jag skulle faktiskt behöva en Pepp/träningskompis som också vill/behöver motivation att ta sej ut någon gång i veckan på en 3-8km sväng på skidor i pagla eller Pampas, Frivilliga anmäler sitt intresse ;-) Ålder, Man eller kvinna är egalt bara intresse för träning i låg-medelnivå finns.. , Behöver även någon som kanske vill hänga med på promenader och Löppass 3-10km.. Gärna i Närheten av Stan/Trångfors/hedenområdet för nära pepp..
Jag tränar även på Stepin.
Maila bara intresset till: plae65(at)hotmail.com

måndag 19 oktober 2009

Måndag 19oktober när snön föll..





Idag började veckan med lite snö kom under natten så marken fått en vit ton allting bara lyser upp helt plötsligt..




Nu försvann det under dagen men se, på kvällen vid 19-tiden då började det komma igen och får se på tisdag hur det blir med snödjupet.. om värmen kommer tillbaka, ligger det inte kvar..


Annars är det en vecka med jobb, körsångträning på Tyska.. flera kvällar (extraträning tisdag), och fortsätta stöka hemma med v-rum,data-rum och barnens rum.. Kanske Snöskottning ;-)
Kanske får jag ge ett eller två pass massage ,beror på behovet och viljan att boka hos dem, jag vet pratat om pass.
Lite vakuum att inte veta,, får träna på familjen istället , får lite abstinens att inte ha fasta pass.
Det är verkligen någonting att koppla av hjärnan med, att fokusera på en sak, både glädjande men även fysiskt och psykiskt arbetsamt att ge lindring och på rätt sätt..
Hoppas ni har en skön vecka framför er, ska försöka skildra vinterövergången för de som inte sett snön än! ;-)
Avslutar med en bild när vi var och gav den andra rabiessprutan  till vår 4år italiensk vinthundstik Zoya förra veckan..



/Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar