Träningskompis efterlyses..

Jag skulle faktiskt behöva en Pepp/träningskompis som också vill/behöver motivation att ta sej ut någon gång i veckan på en 3-8km sväng på skidor i pagla eller Pampas, Frivilliga anmäler sitt intresse ;-) Ålder, Man eller kvinna är egalt bara intresse för träning i låg-medelnivå finns.. , Behöver även någon som kanske vill hänga med på promenader och Löppass 3-10km.. Gärna i Närheten av Stan/Trångfors/hedenområdet för nära pepp..
Jag tränar även på Stepin.
Maila bara intresset till: plae65(at)hotmail.com

måndag 26 oktober 2009

Måndag, mulet, regn en höjdardag +3grader



Ja, då var det måndag igen och ett tråkigt väder.. dimmigt är det också.


Det vita är på väg bort..
Jag har ont i ryggen efter ett smidighetsuppvisningtest igår..  sittande med benet sträckt rakt upp i luften.. gick bra en gång, sedan andra gången högg det till i höger ryggsida nere vid höft/rumpan. man ska inte tävla med sin 13årige smidiga dotter ;-) Sen skulle ja gvisa hur man gick i brygga och det var inget bättre ..

Och pga det blir det ingen BodyJamträning idag heller :-(
Tråkigt och vad värre är så skulle vi köra massa möbler,skräp mm men det får vi skjuta på..

Sedan hemma händer det saker ,barnen har höstlov.. Städning och det ska skiftas rum .. vilket betyder  kabel-omdragningar och internetproblem.. puh orkar inte tänka på det också..
Kvällen innehåller nog ett antal notblad med tysktext som måste läsas igenom inför onsdag kväll..


Däremot gjorde den nya tillbakaflyttadetimmen att promenaden hem från jobbet blir så mycket mörkare... se foto, dags att ta fram reflexerna och ev reflexväst..


Ha en Skönare dag än mej. /Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar