Träningskompis efterlyses..

Jag skulle faktiskt behöva en Pepp/träningskompis som också vill/behöver motivation att ta sej ut någon gång i veckan på en 3-8km sväng på skidor i pagla eller Pampas, Frivilliga anmäler sitt intresse ;-) Ålder, Man eller kvinna är egalt bara intresse för träning i låg-medelnivå finns.. , Behöver även någon som kanske vill hänga med på promenader och Löppass 3-10km.. Gärna i Närheten av Stan/Trångfors/hedenområdet för nära pepp..
Jag tränar även på Stepin.
Maila bara intresset till: plae65(at)hotmail.com

onsdag 14 oktober 2009

Ommöblering med snabba ryck..

13oktober Tisdag -5grader



Måndagen 12  kom och det var en ganska skön dag.


Min BodyJamträning gick jättebra många rörelser kändes som dans och inte bara följa instruktioner och steg gick att göra men det är mycket att ännu..

Annars går huset snart i högervarv.. det ska flyttas om ( det är vardagsrum som ska vridas och Pianot ska flyttas till annat rum skrivbord ska till pianots rum, en dörr ska monteras mm, det kommer att kräva lite logistikplanering för återvinningen ska kunna hämta möbler som ska ut och senare ska det förnyas lite möblemang mm men det kommer mycket senare...

Idag tisdag var det fortfarande kallt det har varit minusgrader i över en vecka nu och isen opå uppfarten har inte tinat som jag trodde när det var snöslask den dagen snön kom så nu är det knaggligt på uppfarten..





Uppdatering , på dagen hittade frun C en hörnsoffa i skinn på blocket, så det blev att åka till Luleå och köra Storsläp för att köpa en begagnad Skinnhörnsoffa och ett bord på köpet som det sedan skulle göras plats för i vardagsrummet, så bok/tv-hyllor ut på gården(hämtas av återvinningsmarknaden imorgon), tv, video, surround mm allt kopplas ur för att flyttas till en tvhurts...
Gamla tillfälliga soffan(2 årsedan..)och 2 plyschfåtöljer åkte ut på släp, de var slut..
Skinnsoffa in, men var tvungen att vända på 2:an och 3:an 0 flytta armstöden för att den skulle kunna vridas åt rätt håll.. puh, sedan in med det stora bordet med "tittlåda"..


Det var den lugna tisdagskvällen och det är inte klart än i det och andra rum......
Hoppas ni haft en skön Tisdag, mina vänner och dem jag inte känner ,
Krya på er om ni är sjuka speciellt till dej L! :-)! /Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar